NEWBORN FIRE
STX-serien strömförsörjning för brandlarm Januari 2017

 

Den nya STX-serien är en 24V EN54-4-godkänd strömförsörjning som är idealisk för användning i brandlarmsapplikationer. Serien består av modeller som sträcker sig från 1 A upp till 5A, med plats för batterier för att säkerställa oavbruten reservkraft under strömavbrott.

STX-serien är ett billigare alternativ för priskänsliga segment än PM70xC-serien och är EN54-4-godkänd. Strömförsörjningsaggregaten PM702C och PM705C har fler godkännanden och kommer att finnas kvar i sortimentet parallellt med den nya serien.

Modeller

Serien består av följande modeller:

  • STX2401-C: 24 V @ 1 A med stöd för 7Ah batterier
  • STX2402-E: 24 V @ 2 A med stöd för 17Ah batterier
  • STX2405-E: 24 V @ 5 A med stöd för 17Ah batterier
  • Snart kommer också:
    STX2410-E: 24 V @ 10 A med stöd för 17Ah batterier i kapslingen och 65 Ah med användning av en extern kapsling.

Miljövänlig

STX-serien har EcoCharge-teknik. Maximal livslängd säkerställs genom kontinuerlig aktiv batteriövervakning och två olika laddningsnivåer: bulk (snabbladdning) och temperaturkompenserad. När batterierna är fulladdade fungerar produkten i Eco-energisparläge, där batterierna laddas fyra timmar varje 24-timmarsperiod. EcoCharge-tekniken minskar strömförbrukningen, vilket direkt kan översättas till löpande kostnadsbesparingar för slutanvändaren.

Anslutningar

Strömförsörjningen har en 24 volts utgång för anslutning av extern brandlarmsutrustning och två reläutgångar för olika typer av fel.

Diagnostik

En grön och en gul LED-indikering för nät respektive fel är synliga utifrån när kapslingen är stängd. På insidan finns en orange LED-indikering för diagnostik som blinkar olika beroende på typ av fel. Dessa indikeringar är till hjälp för att på ett enkelt sätt kunna identifiera och åtgärda olika typer av fel på plats.

Bästa hälsningar,
UTC Fire & Security

 

WE LISTENED TO YOU