NEWBORN
Advisor Advanced platform Oktober 2017

 

Kära kund,

Vi är stolta att introducera den senaste Advisor Advanced plattformen. Den har utvecklats med ett helt integrerat passersystem och UltraSync molntjänst.

Advisor Advanced, som har bevisat sin stabilitet de senaste åren, ger nu även installatörer och slutkunder mer funktioner och kortare installationstider.
För slutkunderna visar sig detta genom att systemen blir enklare att hantera, sömlös integration av inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm och videoövervakning, samt manövrering via mobila appar.

Installerad i över 30 länder över Europa, Mellanöstern och Afrika, levererar UTC Advisor Advanced och integrerade lösningar och tjänster för bostäder och den kommersiella marknaden. Med UltraSync molntjänst tar UTC nästa steg i att leverera innovativa lösningar och teknologier till sina kunder.

Varför är Advisor Advanced ett naturligt val?

I . Reducera kostnader
Utrustad med ett unikt serienummer underlättar Advisor Advanced och UltraSync dina möjligheter att ansluta dina centraler på internet och genom en säker VPN-anslutning kan du sedan programmera, diagnostisera och konfigurera dem, var du än befinner dig. Ingen port forwarding, DNS eller publik IP-adress krävs.
Minimera kostnaderna på plats och fjärrstyr allt från annan plats.

II. Säker & omedelbar anslutning
Även om förståelsen av hur viktig en säker anslutning ska vara är det sällan dessa krav uppfylls. UltraSync skapar din säkra anslutning, och bibehåller säkerheten hela vägen genom att använda en end 2-end encrypted kommunikation med krypterad VPN-teknologi.
Tack vara ett högpresterande nätverk, levererar UltraSync kommunikation så nära realtid man kan komma.

III. Möjlighet att generera serviceintäkter
Med en 24/7 övervakad webbportal, kan integratörer och installatörer hantera och diagnostisera sina anläggningar och skapa en trygghet för sina kunder.
Genom att använda UTC´s SIM-kort kommer all kommunikation vara i säkra händer.

IV. Flexibilitet att expandera
Möjlighet att integrera en vid variation av detektorer, både trådbundna och trådlösa samt verifieringslösningar med PIR-kamera.
För att förenkla komplexa system och miljöer, kan Advisor Advanced integreras in i Advisor Management (ATS8600) och bli en del av den totala integrationen av alla fyra säkerhetsområdena inbrottslarm passersystem, brandlarm och videoövervakning.

V. Push-meddelanden, Advisor Advanced App, tillgänglig för iOS och Android, erbjuder slutkunderna att uppmärksamma larm och händelser från deras anläggningar.
 
För mer information om de senaste kring Advisor Advanced i kombination med UltraSync.

 

FOOTER,